fbpx Skip to main content Skip to search

Maandabonnement

Ben jij een vaste bezoeker van de wasstraat? Bij Carwash Middelburg heb je de mogelijkheid om een maandabonnement af te sluiten voor onbeperkt autowassen. Een abonnement is kenteken gebonden en geldt dus alleen voor die auto. De kosten zijn € 20,00 per maand voor het wasprogramma “Wax” en €30,00 per maand voor het wasprogramma “Lava protector”, inclusief velgen reinigen.

Je kunt een abonnement afsluiten door deze te kopen in onze webshop. Ga naar de webshop!

Jaarabonnement

Wij hebben naast maandabonnementen ook jaarabonnementen! Net zoals bij de maandabonnementen was je hiermee onbeperkt bij onze wasstraat. De kosten zijn € 200,- voor het wasprogramma “Wax” en €300,- voor het wasprogramma “Lava protector”,deze korting staat gelijk aan twee gratis maanden. Je sluit een abonnement af voor één jaar, waarna het abonnement wordt overgezet naar een maandabonnement van hetzelfde wasprogramma. Wil jij het abonnement weer met een jaar verlengen en zo van extra korting genieten? Dat kan! Stuur uiterlijk een maand voor het aflopen van jouw jaar een mailtje naar info@carwash-middelburg.nl met de vraag het jaarabonnement met een jaar te verlengen (vermeld hierbij in ieder geval jouw kenteken).

Je kunt een abonnement afsluiten door deze te kopen in onze webshop. Ga naar de webshop!

Hoe werken Abonnementen?

Hoe werkt een abonnement? Een maandabonnement wordt elke maand automatisch verlengd, tenzij jij het abonnement opzegt. Je kunt jouw abonnement maandelijks opzeggen. Een jaarabonnement loopt minimaal voor één jaar en wordt daarna automatisch per maand verlengd. Na het eerste jaar is ook dit abonnement maandelijks opzegbaar. Meer informatie over onze abonnementen vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Hoe zit het met de kosten van een abonnement? Bij het afsluiten van een abonnement doe jij de eerste betaling gelijk, dit geldt voor zowel maand- als jaarabonnementen. Met deze betaling geef jij ons een machtiging om daarna maandelijks de abonnementskosten van die rekening af te schrijven (in het geval van een maandabonnement). De automatische incasso wordt elke maand afgeschreven op dezelfde dag. Sluit jij bijvoorbeeld op 11 februari een abonnement af, dan zijn de volgende betalingen op de 11e van de maanden erna.

Onze abonnementen werken met kentekenherkenning. Wanneer jij met de auto waarop een abonnement is geregistreerd langskomt bij Carwash Middelburg, herkent ons systeem dat meteen middels onze kentekenherkenning. Hier worden de medewerkers van op de hoogte gesteld, waardoor jij geen fysieke waspas nodig hebt. Jij ontvangt na registratie wel een digitale waspas, deze hoef jij echter niet per se mee te nemen naar de wasstraat.

Nog vragen? Als er nog dingen onduidelijk zijn, dan helpen wij jou graag. Mail jouw vraag naar info@carwash-middelburg.nl, wij proberen deze binnen 5 werkdagen te beantwoorden.