fbpx Skip to main content Skip to search

Webshop

Sluit nu een Wax- of Lava Protector abonnement af via onze webshop!

Als jij je in januari inschrijft, dan ontvang jij de eerste maand van jouw abonnement gratis (dit geldt alleen voor maandabonnementen). Op 1 februari wordt het door jou betaalde abonnementsgeld van de eerste maand eenmalig teruggestort.

Meer informatie over onze abonnementen vind jij onderaan deze pagina.

De nieuwe abonnementen werken iets anders dan jij van ons gewend bent.
Voor het gebruik van een abonnement zal geen pasje meer nodig zijn. Mocht jij nog een abonnement met pas hebben, dan is deze tot en met 31 januari te gebruiken. Daarna gaat alles op basis van onze kentekenherkenning. Sluit daarom voor februari een nieuw abonnement af. Na het afsluiten van een nieuw abonnement ontvang jij dus GEEN fysieke pas, wel ontvang jij een digitale pas.

Hoe zit het met de kosten?
Wij zorgen ervoor dat jij geen dubbele abonnementskosten betaalt. Verder verandert er qua kosten niks. Het Wax-abonnement blijft €20,- per maand en het Lava-abonnement €30,-. Ook bieden wij een jaarabonnement voor beide wasprogramma’s aan. Voor een jaarabonnement Wax betaal jij €200,- en voor een jaarabonnement Lava Protector €300,- (2 maanden gratis).

Hoe werkt een abonnement?
Een maandabonnement wordt elke maand automatisch verlengd, tenzij jij het abonnement opzegt. Je kunt jouw abonnement maandelijks opzeggen. Een jaarabonnement loopt minimaal voor één jaar en wordt daarna automatisch per maand verlengd. Na het eerste jaar is ook dit abonnement maandelijks opzegbaar. Meer informatie over onze abonnementen vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen?
Als er nog dingen onduidelijk zijn, dan helpen wij jou graag. Mail jouw vraag naar info@carwash-middelburg.nl en dan proberen wij deze binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Zakelijk wassen?

Wij hebben ook verschillende mogelijkheden om zakelijk te wassen. Wil je meer informatie hierover? Stuur dan een mailtje naar info@carwash-middelburg.nl.