fbpx Skip to main content Skip to search

Sluit nu een Wax- of Lava Protector abonnement af via onze webshop!

Meer informatie over onze abonnementen vind je verder op deze pagina. 

Onze abonnementen werken met kentekenherkenning. Wanneer jij met de auto waarop een abonnement is geregistreerd langskomt bij Carwash Middelburg, herkent ons systeem dat meteen middels onze kentekenherkenning. Hier worden de medewerkers van op de hoogte gesteld, waardoor jij geen fysieke waspas nodig hebt. Jij ontvangt na registratie wel een digitale waspas, deze hoef jij echter niet per se mee te nemen naar de wasstraat.

Hoe zit het met de kosten van een abonnement? Bij het afsluiten van een abonnement doe jij de eerste betaling gelijk, dit geldt voor zowel maand- als jaarabonnementen. Met deze betaling geef jij ons een machtiging om daarna maandelijks de abonnementskosten van die rekening af te schrijven (in het geval van een maandabonnement). De automatische incasso wordt elke maand afgeschreven op dezelfde dag. Sluit jij bijvoorbeeld op 11 februari een abonnement af, dan zijn de volgende betalingen op de 11e van de maanden erna.

Hoe werkt een abonnement? Een maandabonnement wordt elke maand automatisch verlengd, tenzij jij het abonnement opzegt. Je kunt jouw abonnement maandelijks opzeggen. Een jaarabonnement loopt minimaal voor één jaar en wordt daarna automatisch per maand verlengd. Na het eerste jaar is ook dit abonnement maandelijks opzegbaar. Meer informatie over onze abonnementen vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Nog vragen? Als er nog dingen onduidelijk zijn, dan helpen wij jou graag. Mail jouw vraag naar info@carwash-middelburg.nl, wij proberen deze binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Zakelijk wassen? Wij bieden ook verschillende mogelijkheden aan voor zakelijk wassen. Wil jij hier meer informatie over? Stuur dan een mail naar info@carwash-middelburg.nl.